Golf svira u vašem stilu vožnje

Svašta utiče na način kojim upravljamo automobilom: od ostalih učesnika u saobraćaju i vremenskih uslova, do stanja saobraćajnice i muzike koju slušamo...

U Volkswagenu znaju da ne mogu kontrolisati većinu parametara koji utiču na način na koji upravljamo automobilima, ali mogu na jedan - muziku. Naime, umesto da, kao do sada, uz mirniju muziku vozimo pitomije, a uz brzu i žešću - agresivnije, u Volkswagenu su odlučili da naprave aplikaciju koja će svirati onako kako mi vozimo.

Bukvalno.

Aplikacija za mobilne telefone je dizajnirana na način da prilikom vožnje prikuplja informacije o brzini, obrtajima motora, ubrzanju, pa čak i lateralnim ubrzanjima i GPS koordinatama, a sve sa ciljem proizvodnje i reprodukcije svaki put originalne muzičke podloge.

Neobičnu inovaciju Volkswagen je razvio u saradnji sa muzičarima iz Underworlda pe će u narednim mesecima sprovesti takmičenje u kome bi vozači, pardon, muzičari, dobili priliku da na stazi iskomponuju svoju muzičku kreaciju.

Ostaje da se vidi kada će i da li će Volkswagenova aplikacija postati javno dostupna, a kako funkcioniše, donekle možete saznati u video prilogu.

Izvor: Tportal.hr

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group