Giulia osnovni model dolazi u Ženevu

Do sada ste imali nekoliko prilika, pa i u Frankfurtu, da je vidite u QV izdanju, ali osnovni, regularni model Alfa Romeo Giulia će se pojaviti tek u Ženevi, marta 2016. godine...

 

Osnovni model Giulia će biti dostupan sa pogonom na zadnje, ili sva četiri točka i sa izborom automatskih i šestostepenih manuelnih prenosa. Nažalost, moraćemo da sačekamo do Ženeve za konačne specifikacije za dizel i benzinske modele. Što se tiče dizajna, Giulia bi trebala da izgleda kao "blaža" verzija modela QV. 

Prve isporuke modela Giulia se očekuju na jesen 2016. godine, što znači da će biti odložene čak godinu dana od kada je Alfa Romeo prvi put prikazao ovaj model, pa do dolaska u salone. To je dosta vremena, a nadamo se da će biti vredna čekanja. Alfa Romeo kaže da su se potrudili da jasno odvoje Giulia model od nemačkih konkurenata. 

"Premijum brendovi svi nude istu stvar. Ako preteramo, možemo reći da su dosadni. Nova Alfa će vozača da stavi na centralno mesto. Još jednom ćemo prikazati savršen spoj čoveka i mašine. Stavljanje čoveka u centar znači da je on srce brenda", rekao je direktor Alfa Romea, Harald Wester za Auto Express.

Prvi od osam novih modela koji će se pojaviti do 2018. godine, je ključan za povećanje prodaje italijanskog brenda na 400 000 primeraka godišnje do kraja te godine. 

O.r:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group