Genesis limuzina

Genesis, luksuzni brend Hyundaia je odlučio da se pozabavi i ne standardnim modelima...

 

Samo 4 meseca nakon što su najavili planove da podele Genesis sedan druge generacije u poseban brend, korejska kompanija je predstavila već tri modela, a poslednji je EQ900L, produžena limuzina dobijena iz modela G90.

Ono što je sigurno je da ljudi u Genesisu imaju u planu da napadnu luksuzne nemačke modele na svim frontovima, od "New York koncepta" koji će biti predstavljen naredne nedelje, a za koji se veruje da će napasti seriju 3 i MErcedesovu C klasu i koji će imati ime G70 kada dođe na tržište, pa sve do novog EQ900L koji napada S klasu Maybach. 

Nisu još uvek postali ozbiljan igrač u ovom segmentu i trebaće im vremena, jer ime je ono što prodaje luksuzne automobile, a Genesis je još uvek nov na tržištu. 

Za sada, EQ900L će biti namenjen samo korejskom tržištu, za one koji žele automobil 290mm duže osnove nego regularni G90, dok je ukupna dužina automobila sada 5495mm.

O.r

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group