Ferrari 599 SA Aperta čini da LaFerari deluje prosečno

Više slika

Više slika

Zadivljujući crveni Ferrari 599 SA Aperta iz 2011. godine trenutno se nalazi na tržištu egzotika sa cenom od velikih 1,6 miliona dolara...

Ograničen na samo 80 jedinica, model SA Aperta je jedna varijanta 599 GTO modela, ali ne sadrži oznake njegove linije. Zahvaljujući njegovoj neverovatnoj retkosti, cene su eksplodirale nakon što je model izašao na tržište, dok 1,6 miliona čine ovaj model najvrednijim do sada.  

Ranije ove godine, naišli smo na crni model SA Aperta koji je prodat za gotovo 1,4 miliona u Nemačkoj, dok je beli primerak otišao novom vlasniku po ceni od 1,6 milona dolara u Ameriku pre 18 meseci.

Cene SA Aperta modela eksplodirale su baš kao i one modela 458 Speciale Aperta, čak i pored toga što 599 nije poslednji V12 sa unutrašnjim sagorevanjem ikada napravljen. Bilo kako bilo, ova cena je značajno veća nego ona modela LaFerrari MSRP i gotovo četiri puta veća od MSRP izdanja iz lične linije ovog modela.

U totalu, ovaj model je vožen svega 1.381 km i zajedno sa crvenim eksterijerom, poseduje crnu kožu u putničkoj kabini, alkantaru, bele šavove i karbonska vlakna. Ovaj automobil izgleda zaista specijalno.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group