FCA lansira 20 modela do 2016.

Napravljena prošle godine spajanjem Fiat SpA i Chrysler kompanija, Fiat Chrysler Automobiles planira da uvede 20 novih modela do početka 2016. godine kako bi pospešili prodaju i profit...

 

Barem je tako rekao CEO FCA grupe, Sergio Marcionne u prezentaciji koju su prikazali investitorima na Bank am Bellevue seminaru u Švajcarskoj, prema izveštajima Detroit Newsa. 

Investicija od 48 miliona € je stigla u pravo vreme "da bi podržala dolazak novih modela i osveživanje postojećih", rekao je Marchionne u svom govoru. Iako nije pominjao specifične modele, ovih 20 modela obuhvata dve nove Alfe, kao i proizvodnu verziju Maserati Alfieri kupea. 

Ambiciozni investicioni paket bi trebao da poveća prodaju za 60% do 2018. godine i da transformiše grupu u rivala VW, GM i Toyoti. Marchionne predviđa pozitivan ishod u svim regijama u narednoj godini. Navodi da planiraju da "privuku kupce od Pekinga do Berlina i Moskve".

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group