Ekskluzivna menta zelena boja M3 modela

Više slika

Više slika

Osim ako ne radite za kompaniju BMW, postoje velike šanse da nikada nećete posedovati jedan od modela brenda ofarban u menta zelenu...

Upravo jedan ovakav model može biti viđen u Kaliforniji, ali ovoga puta i u našoj galeriji. Zapravo, ovaj posebni model F80 M3 nije naručen od strane kupca, već ga je kupio jedan od zaposlenih u predstavništvu, Kris Marino, koji se nadao da će pronaći imućnog kupca onda kada mu automobil bude isporučen. Iako za sada nije poznato da li postoje zainteresovani i potencijalni budući vlasnici ovog modela, jedno je sigurno, prosto je nemoguće ne primetiti ovakav jedinstven BMW automobil.

BMW blog je izvestio da je ovo jedini primerak F80 generacije M3 ofarban u menta zelenu bilo gde na zemaljskoj kugli, a kao što je svima dobro poznato Nemci su veoma detaljni po pitanju vođenja evidencije, dok gotovo ni jedan njihov model ne prođe bilo kakve promene bez uvida kompanije. Takođe, ovaj BMW je opremljen svim mogućim M delovima koji se mogu pronaći u katalogu perfomansi.

Upravo iz tog razloga je opremljen prednjim spliterom kreiranim od ugljeničnih vlakana, zadnjim difuzorom, izduvnim cevima, bočnim retrovizorima, poklopcem rezervoara i brojnim delovima enterijera koji su finiširani različitim laganim materijalima. Dodatno, on uključuje i pedale od nerđajućeg čelika, LED projektore na vratima, M Performans izduvni sistem i veoma poželjan takmičarski paket, koji snagu diže do 444 ks i dodaje veoma neobičan komplet točkova inspirisan serijom M4 GTS.

Imajući sve ovo u vidu, možete već sami pretpostaviti da ovaj model nikako nije budžetska varijanta koja je dostupna običnim smrtnicima. Tražena cena za ovaj automobil iznosi 117.455 $, što je više nego duplo od startne cene bilo kog M3 modela koja dolazi sa cifrom od 64.195 $. Međutim, svi ljudi sa dubljim džepom, u potrazi za jedinstvenim modelom, koji nije ni nalik bilo kom drugom, sada imaju priliku da ga nabave.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group