Džinovska rupa progutala Rolls Royce od 560.000 dolara

Više slika

Više slika

Časopisi koji pišu o automobilima često sebi daju slobodu kada opisuju njihove moćne motore…

Samim tim, neretko se susrećemo sa opisima poput “motor je toliko jak da izaziva zemljotres” ili “kida asphalt” i slično, ali, kao što svi znamo to su samo metaforička preterivanja koja čitavu priču čine interesantnijom. Ipak, jedan vlasnik Rolls Royce modela u Kini doživeo je trenutak kada su te metafore postale istinite, jer se zemlja ispod njegovog automobila otvorila i progutala ga.

Ovaj bizarni incident dogodio se na ulicama Harbina, prestonici kineske Heilongjiang provincije, kada je ogromna rupa na ulici progutala Rolls Royce automobil vredan 560.000 dolara. “Čekao sam na semaforu da se crveno svetlo promeni u zeleno, i kako sam krenuo, zemlja se jednostavno otvorila”, rekao je nesrećni vlasnik automobila.

Rolls Royce je prednjim delom zaronio u dva metra duboku rupu, sa istom širinom. Na snimku možemo videti automobil koji je do pola zaglavljen u rupi, dok druga polovina visi u vazduhu. Vozač je na svu sreću uspeo da izađe iz automobila kroz prozor sa vozačeve strane, bez ikakvih povreda. Ono što je posebno bizarno je činjenica da nijedan drugi automobil nije učestvovao u ovom incidentu i da je samo Rolls Royce ostao zaglavljen. Kineska saobraćajna policija je zatvorila taj deo puta i dovezla kran da izvuče ovaj super luksuzni automobil.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group