Crossover Golf?

Prema poslednjim informacijama, Volkswagen je počeo da radi na razvoju novog crossovera koji bi se bazirao na Golfu, odnosno bio bi crossover verzija istog... 

 



Car Magazine iz Britanije, je preko svojih insajdera, došao do informacije da će se ovaj crossover bazirati na narednoj generacijai Golfa, i da će off road sposobnosti biti daleko iznad Alltrack verzije. Isti izvor je rekao i da će ovaj model dolaziti u dve verzije, kraća će biti za Evropu, a duža za Severnu Ameriku i Kinu, koja će biti jedno od targetiranih tržišta. 

Za sada se zna i dabi ovaj automobil trebao da ima povišen pod, dodatnu zaštitu donjeg dela, veće točkove i 4Motion pogon na sva četiri točka. Što se samog izgleda tiče preuzeće hatchback oblik i osnovne linije Golfa, da bi se izbeglo mešanje sa modelom Tiguan. Sam Tiguan bi od naredne generacije trebao da bude "unapređen up-market da bi se oslobodio prostor za Golf SUV.

Motori će dakako biti preuzeti iz standardnog Golfa, uključujući benzinske i dizel motore, kao i hibridi. Isto važi i za ponudu menjača koja će uključivati i DSG prenose.

O.R.


Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group