Crna sudbina Lamborghini Aventador SV Roadster modela


Mat crni Lamborghini Aventador SV Roadster je mogao biti viđen sa ozbiljnim oštećenjima nakon udesa u centralnom Londonu prošle nedelje.

Kako su lokalni mediji izveštaval, a očevici izjavili, SV Roadster se trkao sa drugim modelom Lamborghini kojim je upravljao mladi čovek azijatskog porekla. Navodno SV se zakucao u dva automobila, Vauxhall Astra i Mercedes-Benz S-klasu.

Iako su oštećenja na Lamborghini automobilu prilično ozbiljna, vrlo verovatno mogu biti popravljena. Neka od najočiglednijih oštećenja uključuju prednji branik, haubu, krila, kao i oba prednja točka. Dodatno, šipke čeličnog zaštitnog kaveza su se odvolile od ležišta, što samo navodi na pomisao da je automobil tokom udesa bio veoma blizu prevrtanja.

Druga dva automobila koja su igrom slučaja uključena u udes, takođe trpe veliku štatu. Na svu sreću, policijski izveštaji navode da niko od aktera ove nesreće nije pretrpeo bilo kakave povrede.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group