Brabus ML Widestar by Botta

Kompanija Botta osnovana je 2005. godine sa ciljem da srpskom i crnogorskom tržistu predstavi najnovije trendove iz sveta ekskluzivnog tuninga automobila.


 

Tuning je grana autoindustrije koja se bavi modifikovanjem fabričkih modela automobila u cilju poboljšanja izgleda i performansi. Modifikacije mogu biti od onih najmanjih kao što je promena felni pa sve do potpunog restyling-a i povećanja snage motora.

BRABUS tjuning kompanija za Mercedes-Benz je osnovana 1977 godine od strane  Boda Buschmanna i postala je jedna od najvećih I najuglednijih tjuning kompanija na svetu. Sedište BRABUS-a je u Bottropu, Nemačkoj baš na A2 autoputu. Prostran objekat je idealno mesto za vrhunsko istraživanje i razvoj proizvodnje. Prostrani šourumovi na licu mesta, uradjeni sa ukusom, predstavljaju zadivljujući izbor Brabusove ponude.

BRABUS nudi brojne individualizovane opcije kako bi to odgovaralo svačijoj želji. Brabusov proizvodni program za Mercedes-Benz nudi od moćnih tjuniranih motora i elegantno stilizovane aerodinamike do visoko kvalitetnih točkova od legura, dinamičnih a udobnih sportskih amortizera i izuzetnog luksuzno ručno izradjenog enterijera.

BRABUS je poznat  kao jedan od najekskluzivnijih proizvodjača automobila na svetu. Priznat kao takav od strane "Kraftfahrtbundesamt" (Nemačko savezno odeljenje za motorna vozila), BRABUS proizvodi stimulativna i ultra uzbudljiva performans vozila zasnovanih na svim aktuelnim modelima Mercedes-Benza.

Danas vam predstavljamo model Brabus ML Widestar by Botta. Uživajte!

 

 

Za više informacija posetite www.botta.rs, ili pozovite na broj telefona: +381 (0) 32 370 / 730

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group