BMW E30 je prava dimna mašina


Određeni modeli serije 3 kompanije BMW, generacije E30, posebno automobili M3 i 320i, menjaju vlasnike za velike sume na tržištu polovnjaka...

Međutim, uprkos svom potencijalnom kolekcionarskom statusu, određeni vlasnici biraju modifikacije kako bi sebi obezbedili obilje različitih aktivnosti, od driftovanja od trka jedan na jedan.

Uzmite ovaj tjunirani E30 za primer. Ovo je model koji pali svoje gume na različitim lokacijama u Stokholmu, sa takvom lakoćom, da se graniči sa neverovatnim. Ovo je moguće zahvljujući V8 turbo motoru koji je dodat, a njegove mogućnosti spaljivanja guma dobile su nadimak "The Smoke Machine justice".

U jednom delu, ovaj automobil driftuje i stvrara dimnu zavesu na pravoj liniji, kreirajući tunel magle, toliko debeo da se od njega ne vidi bukvalno ništa. Vozać takođe ovaj trik izvodi u javnom saobraćaju, za dlaku zaobilazeći automobile u sporom kretanju i desnoj traci tokom driftovanja. Driftovanje je sasvim uredu što se nas tiče, ali moramo reći da je poslednji deo koji možete videti nešto što ne bi trebalo da pokušavate na našim putevima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group