Atlas Pickup bi mogao postati stvarnost

Više slika

Više slika

Nakon što je prošle jeseni predstavio novi model Atlas, Volksvagen se trenutno igra idejom njegovog transformisanja u pikap kamionet.

Glavni inžinjer VW grupacije, Matias Etb, prilikom jednog intervjua na sajmu automobila u Detroitu, potvrdio je da brend poseduje veoma veliko interesovanje za vozilo takve vrste. Naravno, postoji velika distanca između interesovanja i kreiranja sličnog projekta, ali ova kategorija je itekako važna u određenim zemljama, a posebno u Sjedinjenim Američkim Državama.

U međuvremenu, regularni Volkswagen Atlas SUV je potpuno spreman da krene sa prodajom na Američkom kontinentu, sa baznim verzijama koje startuju sa 30.000 $ i vrhunskim linijama u opsegu SEL Premium modelima koji koštaju 48.000 $. Inicijalno ovaj model se na svetskom tržištu nudi sa dvolitarskim motorom koji proizvodi 238 ks i 3,6 litarskim šestocilindrašem koji poseduje 280 ks, dok su obe verzije nalaze u paketu sa osmostepenim automotskim menjaćem.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group