10 najboljih enterijera 2016

Kao vozači, najveći deo vremena provodite unutar svojih automobila, pa nije čudo  da su enterijeri jedan od najbitnijih detalja na svakom automobilu...

 

Svake godine, WardsAuto pravi listu najboljih enterijera, a za 2016. godinu, urednici su izabrali 10 pobednika sa liste od 47 vozila sa novim, ili unapređenim enterijerom, a ocena se bazirala na dizajnu, materijalima, ergonomiji, sigurnosti, komforu, lakoći korišćenja, kao i iskustvu koje enterijer donosi. 

Po prvi put ove godine, luksuzni automobili su dominatni na ovoj listi, što je drastična razlika u odnosu na prošle godine. Od 10 mesta, 6 je otišlo na luskuzne automobile, dok je do sada najviše 3 mesta bilo rezervisano za njih. 

WardAuto objašnajva da je ovo zbog pojavljivanja velikog broja novih luksuznih modela, pošto je čak 19 od 47 modela na listi bilo iz premijum brendova, pa recimo Audi ima čak pet novih automobila na listi - A4, A6, Q7, S7 i TTS, dok BMW i Lexus imaju po tri. 

"Važno je da Wards 10 najboljih enterijera obuhvati i popularna, dostupna vozila", rekao je Drew Winter, direktor u WardsAuto. "Prosečna cena novog vozila u Americi je prešla 33 000 dolara, što nas tera da redefinišemo šta je popularno, dostupno vozilo". 

 

AUDI TTS





BMW 7-SERIES



CADILLAC XT5





CHEVROLET CAMARO






CHRYSLER PACIFICA






HONDA CIVIC




LEXUS RX





MERCEDES-BENZ GLC




NISSAN MAXIMA






VOLVO XC90

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group