VW predstavlja novi izgled gradskog Up! modela

Više slika

Više slika

Došlo je vreme za lako osveženje jednog od najpristupačnijih VW modela Up! koji sada dolazi i u sportskoj varijanti.

Folksvagen nije odustao od Up! modela koji sada dobija novu izmenjenu prednju masku sa nešto drugačije dizajniranim prednjim osvetljenjem. Uz glavne farove, svoje mesto zauzimaju i LED svetiljke namenjene dnevnoj vožnji. Zadnja maska je takođe redizajnirana, kao i zadnja svetlosna grupa. Od atraktivnih detalja mogu se videti novi set točkova i posebno dizajnirani zadnji izduv u sportskom maniru.

Unutrašnjost dobija novi izgled i sada dolazi u čak deset ponuđenih varijanti VW dezena. Poseban dodatak predstavlja svetlo u kabini koje je podešeno da osvetljava na različite načine, sve u zavisnosti od izabranog dezena enterijera. Belo svetlo dolazi uz modele High Up!, narandžasto za Cross Up!, dok je plava rezervisana za E-Up! modele. Dodatni multimedijalni sistem je takođe moguće ugraditi i on se sastoji iz ekrana od 5 inča i konekcijom namenjenom povezivanju pametnih uređaja.

Ponuđeni su benzinski motori u tri verzije. Prvi slabiji motor od 1.0 litra dolazi u verzijama sa 59 konjskih snaga i 74 konjske snage, dok jači TSI motor, takođe od 1.0 litra ali sa turbo punjačem, koji model Up! dobija iz Golf-a, stvara snagu od 88 konjskih snaga. Novi Up! sa TSI motorom ubrzava do 100 kilometara na sat za nešto ispod 10 sekundi, dok je maksimalna brzina 185 kilometara na čas. Folksvagen tvrdi da je potrošnja tokom kombinovane vožnje u granicama 4.4 litra na 100 pređenih kilometara.

Za najmanjeg člana VW porodice, manuelni petostepeni menjač je jedina opcija. Dodatni elektronski sistemi u VW Up! sastoje se od pomoći u kočenju prilikom gradske vožnje, kontroli krstarenja, senzorima za parkiranje, kao i kamerom koja omogućava pogled iza automobila prilikom vožnje u nazad.

N.S.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group