Volvo je predstavio svoj novi XC40 model

Više slika

Više slika

Volvo automobili predstavljaju deo premium tržišta i unose nove bezbednosne standarde u korisničkom iskustvu koje pruža premijum segment malih terenskih modela...

Automobil Volvo XC40 najavljen je za ovu jesen i razvijen je oko izazova koje pruža urbani način života, čineći svakodnevne poslove manje stresnim i podnošljivijim, jer vozači ovog segmenta sada zaista mogu da se oslone na nagrađivanu bezbednosnu tehnologiju, povezanost i informativno zabavne sisteme koji su već uspostavili svoj status u 90 i 60 serijama.

"XC40 je naš prvi automobil koji se nalazi u sverastućem segmentu i poseduje jasan fokus na navigaciji haotičnim ulicama gradskih okruženja. Izgrađen na osnovama Volvo nasleđa kao lider u bezbednosti, novi XC40 model nudi najbolje moguće standarde kombinovane sa interfejsom veoma lakim za upotrebu i nekoliko veoma korisnih konektivnih servisa", izjavio je Hakan Samuelson, predsednik i izvršni direktor švedskog brenda.

Novi XC40 predstavlja prvi automobil kompanije Volvo sa najnovijom Compact Modular Architecture (CMA) i uključuje širok opseg vrhunskih tehnologija koje su takođe predstavljene na modelima serija 90 i 60, koji predstavljaju veće blizance sa Scalable Product Architecture (SPA) šasijskim postavkama.

Pristup bezbednosti kompanije Volvo i korisničko iskustvo bazira se na filozofiji koja se naziva "životni krug", a označava konstantno popravljanje standarda i tehnologija, baziranih na informacijama koje se prikupljaju istog trenutka iz realnog života.

Bezbednost i karakteristike pomoćnih tehnologija ponuđenih u XC40 uključuju polu-autonomne pilotske asistencije, poslednju generaciju City Safety asistencija, Run-off Road zaštitu i terensku kontrolu amortizacije, upozorenje na saobraćaj u raskrsnicama, automatsko kočenje sa kamerom od 360 stepeni, koja pomaže vozačima da manevrišu automobilom na uskim parking prostorima. Ove i ostale tehnologije čine da čine XC40 modele jednim od najbolje opremljenih automobila iz male premium klase terenaca.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group