Volkswagen Teramont

Više slika

Više slika

Internet je još jednom požurio pre premijere i pojavile su se fotografije novog modela iz Volkswagena, za koji se veruje da će poneti ime Teramont....

 

Kao i kod prethodin fotografija i ove dolaze iz Kine, ovaj put iz Autohome. Na njima nema kamuflaže, što dodatno potvrđuje činjenicu da nisu otiššli daleko od koncepta Crossblue koji je debitovao još 2013. godine na sajmu u Detroitu. 

Isti izvor tvrdi da su dobili i dijagram modela sa specifikacijama za kinesko tržište i dimenzijama, koje bi trebale da budu identične onima kod internacionalnog modela, koji će se praviti i prodavati u Americi od početka naredne godine. 

Prema ovom papiru, crossover ima slične dimenzije kao Audi Q7 sa 5039mm dužine, 1989mm širine i 1773mm visine, dok je osnova 2980mm. U poređenju, novi Audi Q7 je širok 5052mm, 1968mm širok i 1741mm visok, dok je osnova 2994mm. 

VWov crossover bi trebao da dođe sa istom količinom prostora unutra kao Q7, ali će njegova cena i opremljenosta da ga postavi u rang sa jefitnijim modelima, sa početnim cenama od oko 30 000€, kao što je Ford Explorer, Honda Pilot, Santa Fe, ili Mazda CX-9. 

Sa oznaka na zadnjem delu, vidimo da će kineski model pokretati 2.0 turbo benzinac TSI, dok se za verziju za Ameriku očekuje i V6 motor, kao i plug in hibridna verzija kasnije. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group