Usavršeni gradski model kompanije Skoda

Više slika

Više slika

Svi koji žele gradski automobil iz VW grupacije mogu izabrati između VW Up!, Seat Mill, ili Skoda Citigo modela...

Razlikovanje ovih modela se zvanično svodi na minorne razlike u njihovom dizajnu prednje i zadnje strane, ali upravo je to kompanija Skoda promenila kako bi se dalje razlikovala i održavala svoju verziju gradskog automobila svežom.

Spreman da nastupi na sajmu automobila u Ženevi sledećeg meseca, obnovljeni model Skoda Citigo sadrži novu rešetku hladnjaka, haubu, branike i maglenke. Remodelirani automobil je neznatno duži, svega 2,5 centimetra, ali sa dužinom manjom od 3,6 metara, on je jedan od najmanjih automobila na tržištu i jedan od najlakših za parkiranje.

Zajedno sa poboljšanom karoserijom, Skoda je takođe instalirala nekoliko novih delova opreme u svoj ponovo stilizovani Citigo i poboljšala izgled celokupne kabine. Unutra kupci mogu pronaći kontrolnu tablu u dve nijanse, ovo je dostupno u verzijama sa višim specifikacijama, redizajnirane instrumente, mnogo ergonomičnija sedišta, multifunkcionalni upravljač i automatsku kontrolu klime.

Takođe, tu se još nalazi i brojna sigurnosna oprema, dok opcionalni dodaci uključuju maglenke koje bacaju svetlost iza uglova pri nižim brzinama. Naravno, tu su i novi točkovi, boje i finiši koji se mogu naručiti. Mušterije mogu izabrati ponovo između modela sa troje i petoro vrata, zajedno sa selekcijom jednolitarskih motora koji poseduju opseg od 59 do 74 ks.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group