Unikatni Lamborghini Aventador S

Više slika

Više slika

Goodwood Festival of Speed je oduvek bio savršen razlog za veliko uzbuđenje i mesto na kome svi zaljubljenici u automobile mogu uživati zajedno, balaviti nad superautomobilima i razgovarati o svojim omiljenim hobijima i strastima...

Upravo iz tog razloga nekoliko proizvođača automobila i najboljih tjuning kuća iz celog sveta često koriste ovaj ikonični automobilski događaj kako bi prikazali svoje najdragocenije projekte do sada, uključujući i ovu italijansku legendu.

Kreiran na bazi Lamborghini Ad Personam programa, ovaj posebni model Lamborghini Aventador S poseduje zadivljujući mat Grigio Acheso eksterijer sa mat narandžastim akcentima, metalik crnim krovom od ugljeničnih vlakana i novi izduvni sistem koji takođe može biti finiširan u mat crnoj boji, crne točkove iza čijih krakova felni stoje narandžasta klešta kočnica osiguravajući time kompletno uklapanje očaravajućeg izgleda.

Dvoslojna tema boja pronašla je svoj put u enterijer takođe, u kome crne presvlake od alkantare, zajedno sa narandžastim akcentima, mogu biti viđene na upravljaču. Kontrastni šavovi, narandžasti akcenti, delovi finiša i specijalne Opera Unica oznake kompletiraju ekskluzivne komponente ovog unikatnog modela Aventador.

Ispod haube, i dalje se nalazi moćni V12 motor zapremine 6,5 litara, koji razvija 740 ks i 690 Nm obrtnog momenta, a prati ga sedmostepeni automatski menjač, koji snagu šalje na sva četiri točka i zajedno sa ovom jedinicom omogućuje prava uzbuđenja kako na putu, tako i na trkačkoj stazi. Kao rezultat, automobi dostiže stotku iz mesta za 2,9 sekundi i maksimalnu brzinu od 350 km/h.

Pored ovog modifikovanog Aventador S modela, kompanija Lamborghini na 2017 Goodwood Festival of Speed predstavila je i ograničena izdanja Centenario i Huracan Performante automobila, a ovo itekako potvrđuje da se ovaj događaj zasniva na čistom uzbuđenju, kao što smo ranije pomenuli.

N.Đ

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group