Unikatni Ferrari F12 TRS

Više slika

Više slika

Postoje samo tri primerka modela Ferrari F12 TRS, a ovaj srebrni je poslednji napravljen...

 

Za razliku od druga dva automobila, od kojih je jedan crni, a drugi crveni, ovaj hrom srebrni F12 TRS dolazi sa potpuno drugačijim prednjim delom, sa novim farovima i haubom, što ostavlja V12 motor otvoren za gledanje. 

Ferrari je ranije objavio da su performanse ostale iste kao kod F12 Berlinetta modela na kojem je baziran,što znači da ovaj atmosferski motor 6.3 V12 dolazi sa 730ks na 8250 obrtaja. 

Automobil je bio deo 2015 Ferrari Cavalcade u Rimu, gde najbolji klijenti ove kompanije dolaze da budu deo ekskluzivne manifestacije koja traje 5 dana i obuhvata vožnju kroz Italiju. V12SupercarsPhotography je primetio ovaj automobil i napravio fotografije. Ferrari kaže da su inspiraciju dobili u modelu 1957 250 Testa Rossa. 

Prethodni model je procenjen na oko 3 miliona €, a Ferrari još uvek ne objavljuje cene TRS modela. Kako se kaže, ako pitate za cenu, verovatno nemate dovoljno novca.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group