Unapređeni Nissan Rogue SL

Više slika

Više slika

Osvežena verzija ovog modela sada ima sjajne stilske promene, koje prate novu hibridnu opciju sa 176 konja…

Otkako je ovaj asortiman lansiran 2014.godine, postao je veoma popularni kompaktni crossover na tržištu na kom dejstvuje. Najbolji način za osveženje automobila koji postoji već duže vreme je “facelift” naravno, a Nissan je upravo to uradi. Osvežena verzija Rouge SL modela izgleda daleko oblje i malo opasnije i smelije, što kao rezultat ima neverovatni porast popularnosti. Tu je čak i novi električni motor, koji će usrećiti sve ljubitelje hibridnih i eco-friendly vozila.

Vizuelno gledano, najnoviji Nissan Rogue ima novo lice i čuvenu “V-Motion” rešetku koja ima deblje hromirane inserte, naglašene oštrijim farovima koji imaju LED dnevna svetla i novo-dizajnirana svetla maglu u donjem delu branika. Morate priznati, ovaj automobil sada izgleda sasvim dobro, posebno kada je predstavljen u istoj boji koju nosi novi 2017 R35 Nissan GT-R. Fejsliftnig koji je ovaj model dobio uključuje i hromirane obloge na donjem delu vrama, odmah iznad crnih detalja. Iako su točkovi od sedamnaest inča prilično standardni, svi oni koji žele nešto sasvim novo, mogu poručiti opciju od devetnaest inča. Nissanovi LED boomerang zadnji farovi i agresivni zadnji branik sa hromiranim detaljima, savršeno kompletiraju izgled ovog vozila sa te strane.

Za enterijer, unapređena verzija Nissan Rogue ponuđena je sa Platinum Reserve Package paketom za SL model, koji ima oker kožna sedišta sa prošivenim insertima, ali čak i bez toga, novi volan u obliku slova D, kao i menjač presvučen kožom će oduševiti sve prisutne. Vratni paneli i instrument table su takođe dobili nove materijale. Novi hibridni Rogue model dostupan je sa pogonom na prednjim i sva četiri točka, sa 2.0 litarskim motorom sa četiri cilindra i električnim motorom, koji kombinovano proizvode oko 176 konjskih snaga.

Svi znaci nam govore da će ovaj model iz Nissan fabike još dugo biti popularan, ako ne i popularniji nego do sada. Iako reklamna kampanja nije ništa posebno, cena koju ćemo tek dobiti za ovaj model odrediće njegovu putanju i budućnost.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group