U pripremi je novi Chevrolet Equinox

Više slika

Više slika

General Motors je otkrio svoj inicijalni dizajn za svoj novi Chevrolet Equinox koji je kompletno promenjen u ranijoj fazi razvojnih radova.

U nedavnom razgovoru sa medijima, proizvođač automobila je izjavio da će zvanično otkriti obilje fotografija i konceptualnih crteža svog novog modela Equinox svim potencijalnim kupcima iz svih ciljnih grupa iz prethodne tri godine. Kompanija nije bila izričita po izgledu svog novog autombila, ali je rečeno da će biti veoma surovog i neobičnog izgleda.

Kako ne bi opovrgao svoje tvrdnje, GM je seo za tablu uprkos svim borbama sa post - recesionim skraćivanjima troškova, koja se fokusiraju na drugu generaciju Equinox modela koja će biti produžena.

Kada govorimo o originalnom dizajnu treće generacije Equinox modela, glavni dizajner GM grupacije izjavio je da bi ranije kompanija definitivno održala ovaj pravac ali, „ono što smo tada imali na papiru delovalo je kao nešto što nikako ne može da pobedi.“ Sa ovim na umu nastala je unapređena Equinox serija namenjena za sledeću godinu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group