Tri nova modela serije 3

Više slika

Više slika

Zajedno sa lansiranjem obnovljenih serija jedan i dva, kompanija BMW je takođe predstavila i tri nove varijante serije 3 koji će biti dostupni od jula ove godine...

Novi modeli Edition Sport Line Shadow, Edition Luxury Line Purity i Edition M Sport Shadow dostupni su u sedan verzijama i 3-Series Touring stilu i dodati su im brojni prepoznatljivi detalji koji na najbolji način doprinose izgledu popularne BMW limuzine.

Počinjemo sa Edition Sport Line Shadow modelom koji uključuje crne dodatke u spojevima farova i štop svetala kako bi obezbedili vozilu veoma upečatljiv spoljni uzgled. Dodatno, BMW poseduje specifične finiše mreže hladnjaka u crnoj boji i komplet hromirano crnih izduvnih grana. Crna tema se potom nastavlja sa Jet Black alu felnama od 18 inča.

U enterijeru Edition Sport Line Shadow modela, kupci dobijaju posebne kontrastne šavove, sportsko upravljanje i akcente koji ukljlučuju tamne aluminijum karbonske i biserno sjajne hromirane segmente.

Što se tiče Edition Luxury Line Purity modela serije 3, on se izdvaja od ekipe satenskim finišima aluminijuma na bočnim prozorima, usisnicima vazduha, okruženju matične maske hladnjaka bavarskog brenda, izduvnim granama i zadnjim branikom.

Ovaj automobil je dobio aluminiumeske felne od 17 inča kao standard, međutim kupci se mogu opredeliti za točkove od 19 inča takođe. U putničkoj kabini, ovo izdanje uključuje braon finiširane površine, sportski upravljač i kontrastne šavove materijala.

Poslednji, ali ne i najmanje važan, jeste Edition M Sport Shadow koji je ponuđen u verzijama 2018 3-Series Sedan i Touring. Ovaj model ukljlučuje crne umetke u farovima i štop svetlima, crnu masku hladnjaka, baš kao i Edition Sport Line Shadow modeli. Razlike uključuju M legure felni od 19" finiširane Orbit Grey bojom, M sport vešanjem i M aerodinamičnim paketom.

Putnika kabina je ukrašena tamnim aluminijum karbonom, kožnim presvakama volana sa oznakom M, antracitnim nebom, M zatvaračima vrata i novim Sport+ modom.

Pored ova tri nova izdanja, celokupan opseg 2018 serije tri ima prednost od većeg broja opcija, različitih Sunset Orange boja za karoseriju, redizajniranih točkova i usavršenog iDrive sistema.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group