Toyota Sienna debituje sa novim detaljima

Više slika

Više slika

Sa redizajniranom prednjom stranom, koja uključuje nižu masku hladnjaka i veće odeljke za maglenke, model Toyota Sienna dobija modifikacije za sledeću godinu.

Popularni kombi sada poseduje obilje modifikacija u svim nivoima spremljenih za sledeći model, što je takođe slučaj i sa trenutnim SE opsegom, kome je dodato laminantno prednje vetrobransko staklo kako bi umanjio buku čeonog vetra, vibracije i nova akustična zaštita sa prednje strane i bočnih stakala u Limited liniji.

Zaokružujući listu vizuelnih izmena dolaze i tri nove boje po izboru - Toasted Walnut Pearl, Alumina Jade Metallic i Parisian Night Pearl, podižući broj dostupnih eksterijernih finiša na osam.

TSS-P oprema se takođe sastoji od sigurnosnih karakteristika koje uključuju sistem za sprečavanje sudara sa detekcijom pešaka, radarski navođenu kontrolu krstarenja, upozorenje na promenu trake i automatska visoka svetla, koje su sada standard na svim modelima.

Šta više, japanski proizvođač automobila takođe dodaje i potpuno novi 3.0 multimedijalni sistem, koji poseduje opcione karakteristike kao što su Connected Navigation Scout GPS Link sa pokretnim mapama, Entune Audio Plus sa sigurnom konekcijom, Wi-Fi priključke i premijum JBL audio sistem.

Ostali tehnološki dodaci uključuju novi zabavno informativni sistem za zadnji deo vozila, sa striming mogućnostima za android uređaje, kameru širokog opsega, multi-info displej od 4,2 inča i nekoliko USB priključaka koji pokrivaju sva tri reda sedišta.

Najnoviji model Toyota Sienna kombija, namenjen sledećoj godini, pojaviće se ove jeseni u svim ovlašćenim salonima širom sveta, sa obe verzije koje će se prvi put predstaviti javno na debiju u Sjedinjenim Američkim Državama i na sajmu automobila New York Auto Show koji se održava sledećeg meseca.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group