Toyota objavila prvi teaser modela Aygo

Kompletirajući trio najava svojih partnera, grupacije PSA Peugeot-Citroen, ovaj teaser je potvrda iz japanske firme da će novi Aygo imati svoju svetsku premijeru na Salonu automobila u Ženevi u martu.

Za razliku od Citroena, koji nije ništa podelio osim što je najavio zakazani debi, Toyota je bila malo bolje raspoložena, pa je prikazala zamračenu teaser fotografiju koja prikazuje lice malog gradskog automobila.

Iz ovog ugla, Aygo izgleda da je usvojila isti stajling koji se može videti na nekoliko nedavnih Toyotinih koncepata kao što su Corolla Furia i FT-HT Yejia. 

Mi još uvek ne možemo reći da li će se Citroen C1, Peugeot 108 (samo jedan smo do sada videli) i Toyota Aygo "rođaci" uglavnom razlikovati u njihovom prednjem delu ili će svaki automobil imati poseban eksterijer i enterijer.

Pored toga što se takmiče između sebe, ova tri modela će se suočiti sa žestokom konkurencijom iz VW Up! serije, Smart FourFour i Renault Twingo modelima.

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group