Toyota Camry debituje u TRD i Modellista varijanti

Više slika

Više slika

Iako je severnoameričko tržište imalo priliku da vidi novi 2018 Toyota Camry na januarskom sajmu automobila u Detroitu, proizvođač je nedavno prikazao model i u Japanu, a kao što možete pretpostaviti on je ponuđen u dostupnim TDR i Modellista paketima.

U ovoj fazi, veoma je teško vizuelno razlikovati TDR i Modellista opcije koje će biti dostupne samo u zemlji izlazećeg sunca, mada svetsko tržište može očekivati da dobije potpunu TRD varijantu u ne toliko dalekoj budućnosti.

Vizuelno, TDI model sadrži modifikovanu prednju stranu koja uključuje nešto drugačiju gornju masku hladnjaka i prepoznatljiv prednji branik koji je isturen napred i uključuje mesta za horizontalna dnevna svetla. Tu su bočni pragovi i modifikovani točkovi takođe.

A, što se tiče Modellista paketa, on je nešto više sofisticiran od TDR serije i dobio je suptilan novi prednji branik, bočne pragove i točkove.

Javljeno je da 2018 Toyota Camry neće biti ponuđena samo u hibridnoj varijanti na japanskom tržištu, sa benzinskim motorom zapremine 2,5 litara praćenim električnom jedinicom i CVT sistemom. Zajednno sa ovim hibridom, američko tržište će posedovati mogućnost izbora između četvorocilindričnog motora zapremine 2,5 litara i šestocilindraša zapremine 3,5 litara.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group