Toyota 86 - sportak bez premca

Više slika

Više slika

Na bilo koji način da gledate, sportski automobili kao što je Toyota 86 predstavljaju vrhunske proizvode...

Prodaja modela koji je prethodno znan kao Scion FR-S, svoj vrhunac je dostigla 2013. godine sa više od 18.000 jedinica samo na američkom kontinentu, dok sada doživljava veliki pad koji je prethodne godine doneo cifru od 7.500 prodatih autmobila.

Stoga je veoma lako razumeti zašto je japanski brend nestrpljiv da započne sa prodajom svog najvećeg sportskog auomobila pre nego što on bude zamenjen novim 860 Special Edition izdanjem.

Koristeći ime baznog modela, ovo novo izdanje 860 poseduje posebno kreiran enterijer i poboljšan paket opreme za karoseriju koji moraju da ga učine privlačnijim kupcima. Verzija je u ponudi u beloj ili jedinstvenoj nijansi narandžaste, sa trkačkim šarama, novim slojlerom i alu felnama od 17 inča u crnoj nijansi.

Enterijer je na sličan način poboljšan crnim kožnim presvlakama, narandžastim šavovima, dugačkom listom opreme, kao što su start dugme, automatska kontrola klime, grejači u sedištima i digitalna instrument tabla.

860 izdanje počinje sa prodajom sledećeg meseca dok će cene varirati od 30.400 za model sa šestostepenim mehaničkim menjačem, do 30.760 $, koliko je potrebno izdvojiti za automatika.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group