Tako je to kada Alpina kreira sedište

Više slika

Više slika

Alpina nastavlja da izaziva fotografijama svog novog A120 sportskog automobila, ovoga puta otkrivajući njegova lagana sedišta iz jednog dela.

Renomirani francuski proizvođač sportskih automobila ostaje veran svojoj tradicionalnoj mantri niske kilaže, koja je pozitivno uticala i na njegova sedišta.

Za novi A120, Alpina je razvila par sedišta koja nude izuzetnu potporu leđima i komfor koji stiže sa svega 13,1 kg po sedištu. Sedišta se sastoje od jednodelne čaure, vidljivih potpornih šipki i Alpina tkođe tvrdi da su ona čak za 50% lakša od sedišta koja koriste neki od njihovih konkurenata. Naravno, moramo pomenuti da su nova sedišta delimično prekrivena kvalitetnom kožom.

Novi sportski automobil komanije Alpina biće baziran na novoj aluminijumskoj šasiji srednjeg motora sa karoserijom koja je takođe kreirana od istih materijala, dok će biti napajan četvorocilindričnim motorom zapremine 1,8 litara i turbo punjenjem koji točkovima isporučuje od oko 250 do 300 ks.

Francuska kompanija koja je u vlasništvu brenda Renault takođe tvrdi da njihov novi model zahteva svega 4,5 sekundi kako bi dosegao stotku iz stanja mirovanja, dok menjač duplog kvačila dolazi kao opcija.

Očekuje se da nova Alpina A120 konačno nastupi javno na predstojećem sajmu automobila u Ženevi, a procenjena je na cifru od oko 55 do 60.000 evra.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group