Super Snake Mustang do 750 ks

Više slika

Više slika

Shelby American slavi petu deceniju postojanja i rođenja originalnog i proslavljenog Super Snake modela sa novim i ograničenim Anniversary serijalom.

Shelby American sarađuje sa kompanijom Ford Performance na usavršavanju vešanja i nadgradnje kočionog sistema sa velikim Wilwood rotorima i čeljustima na šest tačaka. Petolitarski V8 Ford motor sada dobija super punjenje koje izvlači 670 ks kao standard, sa opcionalnim super punjenjima u ponudi koja mogu da pumpaju do 750 ks.

Shelby tvrdi da pravilno izabrani Super Snake može dostići sto iz mesta za 3,5 sekundi i to napunjen na gasnoj pumpi i postavljen na Michelin uličnim gumama, a može da isprinta 400 metara za 10,9 sekundi. Svaki od automobila iz ove specijalne serije dolazi sa Shelby serijskim brojem koji će biti zabeležen u oficijalnom registru brenda.

Spolja, novi Super Snake sadrži novu haubu, masku hladnjaka, prednji spliter, zadnji spojler i repni panel, difuzor i donje splitere između ostalog. Karoserija modela takođe sadrži i neophodne trkačke trake i posebne oznake kreirane posebno za ovaj jubilej. Putnička kabina je dobila posebne pragove vrata, grupu monometara sa Shelby by Autometer bežičnim brzinometrom i oficijalnim serijskim brojem modela na pločici kontrolne table.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group