Subaru Outback 2015

Upoznajte novi 2015 Outback, automobil koji potvrđuje da Subaru može da napravi odlične koncepte i onda da ih prilagode svakodnevnoj vožnji tako da se skoro stope sa okolinom...

 

Ipak, loš izgled ako se ne uzme u obzir, Subaru je napravio dobar posao sa ovim automobilom, iako bismo većinu dobrih stvari morali da vam objasnimo na dosadan način, koristeći mnogo brojeva.

Outback obećava ekonomičnost, sa svojim atmosferskim 2.5 motorom, i potrošnjom nešto preko 8 litara. Motor ima 175 konjskih snaga, a ako vam to nije dovoljno za ono što planirate sa ovim automobilom, odlučite se za veći 3.6 sa 256ks, ali i malo većom potrošnjom. 

Zabavni faktor u vožnji ovog automobila može samo da se produbi, sa obzirom da koristi odlični Subaruov CVT menjač. Ima svojim problema, ali je odličan za duže vožnje. 

Ako se zadubite možete i da primetite da izgleda drugačije. Proporcije su se promenile i čini se kao drugi automobil. Subaru kaže da su pomerili stub šoferšajbne za 5cm i time povećali prostor i preglednost unutar automobila. 

Automobil je i veći, porastao je u dužinu za 1,5cm, proširio se 1.8. Ovo je donelo više prostora u kabini, kao i više prostora za prtljag. 

Sigurnost je takođe na zavidnom nivou, sa svim najnovijim bezbednosnim sistemima, a kao vrhunac, imate mogućnost da automobil zaključate PIN kodom. 

Enterijeri kod Subarua nikada nisu bili jača strana. Outback vas ovde donekle neće razočarati sa jednostavnim, klasičnim enterijerom koji ne možete ni da mrzite, ni da volite.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group