Subaru Levorg STI Sport

Dobra vest je da je Subaru konačno predstavio STI verziju svog Levorg modela, a loša da nije u pitanju pravi STI model koji smo očekivali, već nešto približno...

 

Jedna stvar koju će fanovi STIa želeti od automobila koji dolazi sa Subaru Motosport oznakom je više snage, ali tako nećega nema na modelu Levorg STI, pošto je japanska kompanija ostavila 168ks 1.6 turbo motor, kao i 2.0 turbo sa 296ks, koji su povezani isključivo na Lineartronic CVT automatski prenos. 

Jedine prepravke koje mogu da utiču na performanse su odrađene na šasiji, gde se sada nalaze specijalne verzije Subaruovih DampMatic II podesivog vešanja, sa novim Bilstein amortizerima, kao i modifikovani sistem upravljanja.

Spolja, Levorg STI Sport je dobio novi branik i prednju rešetku, LED svetla za maglu, hromirane završetke auspuha i opcionu WR Blue Pearl boju, dok je unutra primetan STI logo na sedištima, nove boje enterijera i šavova. 

Model Levorg STI će biti dostupan samo u Japanu, sa cenom od 3 488 400 jena, što je oko 30 000€ za 1.6T i oko 33 000€ za 2.0 turbo. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group