Stiže poboljšana Skoda Rapid

Više slika

Više slika

Nakon pružanja duplih farova modelu Octavia, kompanija Skoda je objavila prve fotografije i detalje koji se tiču doteranih verzija Rapid serije, koja začudo ne prati isti šablon...

Pre nego što kažemo bilo šta o izgledu modela, moramo se fokusirati na najvažnije poboljšanje koja je učinjeno na liniji, a to je dodavanje jednolitarskog TSI benszinskog motora, koji je zamenio jedinicu sa 1,2 litra zapremine.

Serija je dostupna u dve verzije za oba modela Rapid i Rapid Spacebeck, koje dolaze sa 94 ks i 108 ks. Najjača varijanta motora dozvoljava ubrzanje automobilu od nula do sto za 11 sekundi, dok istovremno troši svega 4,4 litre na 100 km, dok drugi skraćuje vreme sprinta na 9,8 sekundi i izgara 4,5 litara benzina na 100 kilometara.

Još tri dodatne linije su dostupne za ova dva automobila – TSI jedinica sa 1,4 litara zapremine i 123 ks, TDI motor sa 1,4 litara zapremine u 89 ks, kao i 1,6 TDI sa 116 konja. Svi agregati su opremljeni sa obnavljanjem kočione energije, stop/start sistemom i svim Euro 6 strandardima emisija izduvnih gasova.

Kada se radi o farovima, oni se sastoje od bi – ksenon tehnologije, dok dnevna svetla koriste LED tehnologiju. Dodatno, farovi C oblika mogu doći sa opcionalnim LED maglenkama koje su smeštene u redizajniranom donjem delu prednjeg branika.

Šta više, kompanija Skoda je produžila zadnje staklo svog modela Rapid Spaceback, kao deo ovog usavršavanja i dodala je točkove novog dizajna, koji mogu biti od 15 do 17 inča veličine. Unutra, dva modela sadrže nove tapacirunge vrata, redizajnirane otvore za vazduh i instrumente na kontrolnoj tabli manualnog sistema klime. Svi koji putuju sa modelom Skoda Rapid mo 2018. sve vreme mogu koristiti WLAN hotspot, zajedno sa Skoda Connect servisima, koji se sastoje od Infotainment Online i CareConnect aplikacija.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group