Stiže nova ograničena serija Fiat 500 kabrio modela

Više slika

Više slika

Kompanija Fiat je objavila novu ograničenu ediciju modela 500 kabriolet kako bi proslavila šezdesetu godišnjicu originalnog Cinquecento automobila.

Novi Fiat 500 kreiran posebno za proslavu šezdesetog rođendana čuvenog modela biće ponuđen u seriji od 250 jedinica, a za sada je njih 60 individualno numerisano.

Poslednje specijalno izdanje Fiat 500 kabriolet automobila dolazi finiširano u bi-kolornoj kombinaciji sa tri sloja bele za karoseriju i pastelnoj boji slonovače namenjene za stubove i haubu. Fabrički krov je sive boje, obodi retrovizora su horomirani, a takođe postoji i komplet specijalnih aluminijumksih točkova od 16 inča sa dijamantsko belim finišima.

Karoserija sadrži i najznačajnije retro oznake kompanije Fiat, koji su došli kao zaveštanje matičnog, slavnog automobila, ali se mogu videti i jedinstveni bedževi 500-60 koji obeležavaju ovu jubilarnu liniju.

Putnička kabina se sastoji od bordo vinilne kontrolne table, kožnih sedišta u boji slonovače, kontrastnih šavova inspirisanih retro stilom, šalt hebla obloženog kožom takođe u boji slonovače i retro Fiat znaka na upravljaču, između ostalih stvari.

Informativno zabavni sistem UConnect od sedam inča dolazi sa Android Auto i Apple CarPlay mogućnostima, dok novi 500 – 60 nudi i standardne karakteristike kao što su automatske kontrole krstarenja, klima i zadnji parking senzori, koji dolaze između ostalih tehničkih naprava koje su dostupne.

Kupcima će biti ponuđen izbor između ti benzinske jedinice od 69 ks 1,2 litra zapremine i 0,9 litara TwinAir dvocilindrašom koji dolazi sa 85 ili 105 ks. TwinAir verzija motora biće ponuđena sa Dualogic menjačem kompanije Fiat.

Nikako nemojte očekivati da će ovaj model biti jeftin, jer je italijanski brend postavio cenu od 22.130 evra, što ga ujedno čini skupljim od njegovog kompakt blizanca, Abarth 595 Trofeo modela. Prvo pojavljivanje na tržištu zakazano je za 4. juli, premijerno u Britaniji.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group