Stigla je Toyota Auris

Toyota Avensis ipak neće biti jedini model koji će u Ženevu stići sa osveženim izgledom, pošto je Toyota upravo objavila da će se slične prepravke naći i na njihovom modelu Auris...

 

Auris Hatchback i Auris Touring Sport su dobili nov prednji deo, unapređenu kabinu , kao i nove sigurnosne opcije. Prednji deo je dobio najjasnije promene, a novi oblik farova i branika daje automobilu agresivniji izgled. 

Toyota za sada nije išla u detalje što se tiče enterijera, ali prema fotografiji možete da primetite novi infotainment sistem, kao i novu klimu. Što se tiče motora, Toyota kaže da novi Auris "dolazi sa novim benzinskim i dizel motorima, koji su fokusirani na efikasnost i performanse". 

Auris Hybrid će i dalje biti u ponudi, pošto je postao jedan od najbitnijih varijanti u ponudi, pa je čak pola prodatih primeraka Aurisa u prošloj godini imalo ovaj pogono. Oba automobila, Auris i Avensis, će se proizvoditi u fabrici u Burnastonu, u Britaniji. 

Više detalja ćemo imati trećeg marta, kada je zakazana premijera ovog modela na sajmu u Ženevi. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group