Sledeći CLA dolazi sa AMG GT koncept izgledom

Više slika

Više slika

Kompanija Mercedes-Benz želi da podvuče jasnu liniju između dolazećeg sedan modela A klase i sledeće generacije CLA linije.

Ovo će učiniti lansiranjem nove CLA varijante sa "fastback" stilom, koji će joj pružati osećaj modela AMG GT Concept koji je ove godine predstavljen na sajmu automobila u Ženevi.

Uprkos svom ulepšanom dizajnu, luksuzni sabkompakt sa četvoro vrata ove kompanije i dalje ostaje na prednjoj vuči i biće baziran na novoj platformi, koja će se nalaziti u svih osam modela uključujući kompakt i sedan derivate sledeće A klase i zamenu za B i GLA klase takođe.

Prilikom izlaska na tržište krajem 2019. godine, kao 2020MY serija, sledeća generacija Mercedes-Benz CLA modela pratiće sedan varijantu A klase, koja će prema verovanju otpočeti sa prodajom kasnije sledeće ili početkom 2019. godine.

Poslednji bi trebao da bude sličan konceptu koji smo videli u šangaju prošlog meseca, što su izvori bliski kompaniji i potvrdili, izjavljujući kako će model zadržati Panamericana mrežu hladnjaka na svim moćnijim AMG modelima, dok će regularna verzija dobiti drugačiju.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group