Nova Skoda Kodiaq će imati svoj debi u Ženevi

Više slika

Više slika

Definitivno ne postoje nikakvi nedostaci u informacijama vezanim za Skoda Kodiaq, a poslednja od njih ističe da će potpuno nova verzija modela izaći sledeće godine.

Nazvan SportLine, automobil je potvrđen od strane izvršnog direktora ovog brenda i njegovo lansiranje na internacionalnom nivou će se dogoditi u Majorci i predstavljaće vrhunac Superb SportLine linije u mnogo agresivnijoj varjanti, koja će ovaj model približiti terencu Tiguan R-Line kompanije Volkswagen.

Za odvajanje ovog modela od standardnih S, SE, SE L, i Edition izdanja, biće zadužena serija vizuelnih revizija koje će uključivati glomaznije branike i veće točkove, zajedno sa ostalim poboljšanjima i verovatno redukovanom visinom vešanja, ako imamo u vidu da je sedan bliži tlu za 15 mm.

Što se tiče pokretačkog sklopa, nije potpuno sigurno da li će Česi koristiti isti dvolitarski turbo benzinski motor iz Superb SportLine, koji je dobar za 280 ks, ili će se držati inicijalne izjave koja tvrdi da će srce njihovog novog automobila predstavljati twin-turbo dizel agregat sa oko 237 ks, pozajmljen iz modela Euro-spec Passat.

Ne bi trebalo da prođe dugo pre nego što kompanija Skoda otkrije sve detalje ovog modela, koji će proslaviti svoju svetsku premijeru sledećeg marta na sajmu automobila u Ženevi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group