Rolls Royce lansira SUV 2017?

Bentley je već potvrdio da će lansirati SUV model 2016. godine, a Rolls Royce ne gubi vreme i prema izveštajima već rade na konkurentskom modelu koji bi trebao da se nađe u prodaji tokom 2017...


 

Rolls Royceov SUV je verovatno u razvojnoj fazi, a šef dizajnera Giles Taylor je rekao za Autocar da njegov tim još uvek "radi na skicama da bi ocenili kakav model im najviše odgovara. Još nismo stigli do modela u tri dimenzije i proporcija."

Osvrćući se na tvrdnje da će SUV naškoditi brendu Rolls Royce-a, Taylor je dodao da kompanija traži način da napravi SUV koji će odgovarati svim njihovim standardima "shooting brake model, ne crossover." 

Prema izvorima iz same kompanije, SUV će koštati oko 200 000 funti, što je nešto manje od 250 000€ i verovatno će biti deo Ghost familije, pre nego derivat Phantoma. Ovo je sve protivno prvobitnim informacijama koje su najavljivale da će novi SUV biti baziran na dolazećem modelu BMW X7.

Ipak, BMW je potvrdio da spremaju sofisticiraniju platformu za budući Ghost i moguću seriju 9, čija je najava bio koncept BMW Vision Future Luxury concept koju ste mogli da vidite kod nas.

O.R.

 

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group