Prve fotke i20

Hyundai je objavio prve detalje o novoj drugog generaciji i20 superminija, zajedno sa fotografijama koje prikazuju enterijer po prvi put...

 


Debi se očekuje u Parizu na sajmu automobila, a novi i20 dolazi sa novim dizajnom eksterijera i enterijera, a za enterijer se najavljuje da će biti najbolji i najkvalitetniji u svom segmentu.

Hyundai kaže da enterijer dolazi u šemama boja koje se nastavljaju na boje eksterijera, a svaki će biti dostupan u četiri nijanse: Elegant Beige, Grey Blue, Cappuccino i Comfort Grey. Prednji putnici će imati više prostora za glavu, ramena i noge, a na zadnjoj klupi mogu da se smeste tri putnika bez problema. 

Kompanija je objavila i koji motori će biti ugrađivani u ovaj model u Evropi, a to su 3 benzinska motora i dva dizela, svi u skladu sa Euro6 normama. Benzinci su 1.25 u dve varijante, sa 74ks i 83ks. Tu je i 1.4 sa 99ks, koji je povezan na šestostepeni manuelni menjač, ili četvorostepeni automatik. 

Dizeli su 1.1 sa 74ks i 1.4 sa 89ks, a oba su povezana na šestostepeni manuelni menjač. Automobil će se praviti u Turskoj, a u prodaju kreće od novembra 2014.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group