Prva fotka - LaFerrari kabrio!

Posle nekoliko meseci spekulacija i nekoliko izvora, nova ograničena verzija Ferrarijevog superautomobila je donekle predstavljena...


 

Ferarri i dalje zadržava isto ime, tehničke karakteristike i broj automobila skriveno, dok automobil ne bude zvanično predstavljen na sajmu u Parizu ove godine. 

Za sada je poznato da će LaFerrari u kabriolet verziji biti dostupan sa karbonskim tvrdim krovom, kao i sa mekim krovom, dok ostatak automobila ostaje skoro sigurno identičan kao kod regularnog modela. 

Ovo znači da je ispod haube 789ks V12 motor povezan sa 160ks električnim motorom, pa zajedno daju snagu od 950ks. Ferrari nas je takođe obavestio da je šasija ekstremno modifikovana da bi se dobila torziona rigidnost i tvrdoća kao kod normalnog LaFerrarija, ako LaFerrari možemo nazvati normalnim. 

Aerodinamika je takođe podešena kako bi se dobio isti učinak kao kod regularnog modela, kako da se ne očekuju značajne promene u performansama ovog modela. 

Ako kojim slučajem planirate da kupite jedan primerak, svi su već prodati, pošto je Ferrari prikazao ovaj model svojim najvernijim kupcima. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group