Pozdravite moćni Lamborghini Centenario

Više slika

Više slika

Hong Kong je upravo postao domaćin prvom Lamborghini Centenario modelu, a iako možda nikada neće biti vožen regularnim drumovima, sigurno će predstavljati pravi dragulj mnogih lokalnih kolekcionara automobila.

Fotografisan od strane Ron Alder W Photography za kompaniju Lamborghini Hong Kong, prvi Centenario u regionu izgleda identično kao i model koji je prvi put viđen na sajmu automobila u Ženevi 2016. godine.

Stoga, celokupan eksterijer je oklopljen ugljeničnim vlaknima koji su u kontrastnom odnosu sa velikom kolekcijom žutih akcenata, uključujući i prednje splitere, bočne pragove i zadnji difuzor. Enterijer je takođe kombinovan sa karbonskim elementima crne i žute kože.

Izgrađen kako bi proslavio rođenje Ferucija Lamburdžinija, Centenario je ograničen na samo 20 kupe jedinica i dvadeset roudstera koji će biti plasirani širom sveta. Novi model deli šasiju sa Aventador jedinicama, ali je identičan V12 motor zapremine 6,5 litara pretrpeo određene promene koje su podigle snagu na 770 ks, dozvoljavajući superautomobilu da od nula do sto sprintuje za svega 2,8 sekundi nakon čega ubrzava do 350 km/h.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group