Potpuno novi Subaru Crosstrek

Više slika

Više slika

Kompanija Subaru će uskoro predstaviti potpuno novi Crosstrek model za sledeću godinu, koji će biti prikazan na sajmu automobila u Njujorku.

Baziran na poslednjem modelu kompanije koji poseduje Global Platformu, 2018. Crosstrek obećava da će svim kupcima isporučiti bolje berformanse i veću sigurnost, komfor i zabavne vozačke karakteristike.

Novi krosover kompanije Subaru sadrži određene dodatke za karoseriju na njenim ključnim tačkama, uključujući i rubove točkova, zajedno sa nižim panelima i šinama na krovu koje dodaju njegovoj robusnoj, avanturističkoj slici.

Ukupni gazišni trag novog modela neznatno je uvećan, tako što je šasija dobila 0,6 inča u dužini i 0,9 inča u širini, održavajući i dalje kompaktnu veličinu, sa bazom točkova kojoj je dodato još 1,2 inča radi totalnih 104,9 inča, što je učinilo kabinu daleko komotnijim mestom za sedenje.

Kada govorimo o putničkoj kabini, tu se još mogu pronaći mnogo moderniji dizajn i ergonomske karakteristike koje su već viđene u novom modelu Impreza. Informativno zabavni sistem dolazi sa Apple Car Play i Android Auto aplikacijama kao standardnom opcijom, dok zadnja klupa sadrži podelu od 60/40, sa zadnjim vratima koja nude šire otvaranje.

Kao što smo pomenuli ranije, novi Crosstrek stoji na poslednjoj Global platformi kompanije Subaru, koja čini 70% čvršću bazu od modela koji odlazi u istoriju, dok istovremeno nudi bolju stabilnost na pravoj liniji, agilnost i komfor prilikom vožnje. Subaru takođe tvrdi da najnoviji član opsega nudi vodeće NVH nivoe u klasi koji dolaze sa najnovijim šasijskim sistemom.

Kupcima će biti ponuđena jedna linija motora, pojačana zapreminski na dve litre, sa četiri klipa u ravni u motoru sa direktnim ubrizgavanjem, koji je dobar za 152 ks i dolazi sa dve opcije manualnog ili CTV menjača. Posednji sadrži sednostepeni manualni mod koji može biti korišćen putem pedala iza volana takođe.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group