Porsche priprema pristupačnije 911 varijante

Više slika

Više slika

Kompanija Porsche objavila je kako je otvorena prema ideji stvaranja pristupačnijeg modela 911 i njegovo pretvaranje u limitiranu liniju i veoma poželjan 911R...

Tokom intervjua sa evropskim medijima prilikom lansiranja pres objava vezanih za poslednju generaciju Cayenne modela, nemački proizvođač, njegov direktor razvoja i istraživanja, Mihael Stajner izjavio je da, dodatna, ekskluzivna linija sportskih automobila bez limitacija na proizvodnom broju dolazi u skorijoj budućnosti.

Stejnerova izjava je daleko od potvrde informacija da kompanija Porsche aktivno radi na ovakvim modelima, ali je direktor ipak jasno istakao da njegov brend dobro zna kako većina kupaca uživa u sirovom vozačkom iskustvu nakon lansiranja prve linije 911R automobila.

"Ono što smo naučili iz prethodnog iskustva, jeste da sve više naših kupaca uživa u čistom sportskom automobilu koji je zabavan za vožnju. Kompanija Porsche uvek svojim mušterijama isporučuje limitirane kao i nelimitirane sportske autmobile. Za prave sportske modele, ne postoji potreba za ograničavanjem linija."

Pristupačniji i dostupniji 911 dizajniran za čiste puritance može veoma lako preuzeti ovblik modela srednjeg opsega, opremljenih šestostepenim menjačima, minimalnom kilažom, zvukom koji ledi krv u žilama i motorom iz najnovije turbo linije proizvođača. Porsche jednostavno, mora da osigura ovakav automobil, ali pritom nikako ne sme da zapostavi Boxter i Cayman serije.

Malo je automobila uspelo da privuče mušterije i dovede ih do ludila, tolikih razmera da su odvojili prava bogatstva kako bi ga posedovali, kao što je to učinio Porsche 911 R. Kada su otvorene knjige porudžbina, dosta kupaca je uvidelo priliku za zdravo profitiranje u budućnosti, ukoliko kupe ovaj, verovatno jedan od najboljih vozačkih automobila u eri.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group