Porsche Macan GTS

Više slika

Više slika

U slučaju da niste primetili, između Macan S i Macan Turbo modela je postojao razmak od 60ks, pa je Porsche odlučio da ga popuni sa novim GTS modelom....

 

Premijera je ove nedelje na sajmu u tokiju, a novi Macan GTS dobija pojačanu verziju S motoraa, 3.0 twin turbo V6 sa 355ks i 500Nm, što je povećanje od 20ks i 40Nm. 

Standardni PDK prenos je u kombinaciji sa Porsche Traction Management sistemom, PTM, sa kojim Macan GTS dostiže brzinu od 100km/h za 5,2 sekunde, ili za 5 sekundi ako se odlučite za Sport chrono paket. Maksimalna brzina je 257km/h. 

Porsche kaže da su dodatno podesili Stabilitiy Management sistem, povećali kočnice na 360mm napred u crvenoj boji, i 330mm nazad, takođe u crvenoj. Tu je i novi izduvni sistem i vazdušna suspenzija, pa je GTS 10mm niži nego Turbo model. 

Što se tiče eksterijera,tu su crni detalji i 20oinčne RS Spyder felne u satenskoj crnoj, Porsche LED svetla, kao i nova dnevna svetla. Unutra, GTS je dobio standardna sportska kožna sedišta, unapređen unfotainment sistem i GTS paket sa Carmine Red bojom. 

U salone dolazi u martu 2017. godine, a početna cena će biti preko 55 000€. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group