Porsche Exclusive Panamera 2017

Više slika

Više slika

Ove dve Panamere su opisane kao inovativne, individualne, a svaka nosi unikatni stil za koji je "kriv" Porsche Exclusive...

 

Porscheova limuzina sa četvoro vrata i visokim performansama je odličan automobil sam po sebi, sa specifičnim dizajnom i pedigreom sportskog automobila. Čak i u najjačoj verziji, Panamera ostaje elegantan i sofisticiran sedan, koji se sada unapređen kroz program nemačke kompanije za personalizaciju vozila. 

Kao što obično biva sa Exclusive modelima, pažnja posvećena detaljima je ono što razdvaja ova dva automobila od gomile. Srbrna varijanta sa 542ks i 770Nm obrtnog momenta iz 4.0 Turbo motora, sa crnim enterijerom, a takvi su i retrovizori, prednje reštke i drške na vratima. 

Čak je i SportDesign paket u kontrastnoj boji, pa izgleda još agresivnije. Unutra, automobil dolazi u dve boje, i zabavnim sistemom na zadnjim sedištima, sa suptilnim detaljima. 

Slični detalji su implementirani i kod 4S varijante, mada je Porsche odlučio da podigne sve na još viši nivo. Nonšalantan izgled sakriva 434ks i 550Nm obrtnog momenta, koji ubrzavaju ovaj automobil od 0 do 100 km/h za 4,2 sekunde, a automobil dolazi opremljen sa Sport Chrono paketom. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group