Porsche Boxster Spyder

Više slika

Više slika

Porsche kompanija započinje sezonu 2015, svetskom premijerom novog Boxtster Spyder modela…


Ovaj puristički sportski automobil svoj debi će imati na New York International Auto Show-u. Novi top model u seriji kabrioleta dvoseda i dalje zadržava nezavisni karakter prethodnog Spyder modela, koji je do sada već postao kultni model. Na primer, krov napravljen od klasičnih materijala i dalje se otvara i zatvara ručno, a ovaj sportski automobil dostupan je samo sa manuelnim menjačem.

Kao pravi i originalni roadster, Boxster Spyder nudi tradicionalno iskustvo vožnje sportskog automobila, ali sa savremenim performansama. Ovo znači da novi Spyder model ima čvrstu sportsku suspenziju sa 20 mm nižom vožnjom, kočnice iz 911 Carrera modela, direktnije upravljanje i 3.8 litarski motor sa šest cilindara i 375 konjskih snaga. Vozači i putnici ovog automobila mogu se radovati pravom iskustvu idealne vožnje, sa savršenom vozačkom dinamikom u njenom najlakšem Boxster obliku. Novi Boxster Spyder od 0 do 100 km/h ubrzava za samo 4.5 sekunde, a njegova maksimalna brzina je 290 km/h.

Distinktivni dizajn ovog modela predstavlja stilske elemente legendarnih sportskih i trkačkih automobila sa potpisom Porsche brenda. Na primer, u čast modela 718 Spyder koji potiče iz 1960ih, novi model ima dva istaknuta i unapređena ispupčenja koja se prostiru duž zadnjeg poklopca iza naslona za glavu. Delimično ručno kontrolisani lagani krov ovog automobila, pogodan je za svaku upotrebu i podseća nas na roadstere iz prošlosti, dok su peraja koja sežu do zadnjeg dela, novom modelu podarila karakterističnu siluetu i dizajn. Prednji i zadnji deo novog Boxster Spydera potiču od Cayman GT4 modela.

Više nego u bilo kom drugom Boxster modelu, enterijer ovog novog automobila kreira atmosferu koja vam daje osećaj čistog uživanja u vožnji. Vozač i putnici sedeće u laganim i udobnim sportskim sedištima sa jačom podrškom sa strane, dok novi volan sa prečnikom od 360 mm pomaže osiguravanju precizne vožnje ovog roadstera.

U skladu sa purističkim dizajnom ovog modela, ni radio ni klima nisu deo standardne opreme, kako bi njegova težina bila što manja. Ipak, svi prateći elementi mogu po želji biti naručeni, bez dodatne cene. Pored toga, čitav asortiman Boxster audio sistema dostupan je kupcima. Porsche Communication Management sistem sa svim svojim pogodnostima može biti deo ugrađene opcionalne opreme takođe.

Novi Boxster Spyder biće dostupan na tržištu od jula meseca, a već sada može biti unapred naručen. Njegova cena u Nemačkoj iznosti 79.945 evra

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group