Počinje prodaja modela Renault Zoe

Više slika

Više slika

Nakon što je predstavljen na Paris Auto Show sajmu automobila prošlog meseca, obnovljeni Renault Zoe je sada dostupan na britanskom tržištu, a isporuke počinju u januaru.

Sa startnom cenom od 13.995 funti, nakon stanice za dopunjavanje, vozilo sa nultom emisijom izduvnih gasova poseduje i novu opciju baterije od 40 kW, koja je udružena sa 22 kW i pruža vozački opseg od 402 km sa jednim punjenjem. Međutim, iz kompanije Renault su izjavili da, u zavisnosti od spoljne temperature Zoe Z.E. 40 može biti vožena bilo gde između 300 i 200 km razdaljine.

Opcija veće baterije je dostupna na verziji modela koja nosi naziv Dynamique koji košta 17.845, kao i u potpuno novom modelu, iz istog opsega automobila, nazvanom Signature i procenjenom na 19.895 funti. Najskuplji model dolazi još sa felnama od 16 inča, kožnim presvlakama u enterijeru, prednjim sedištima u koje su ugrađeni grejači, lumbalnim podešavanjem vozačevog mesta, premium Bose audio sistemom i kamerom sa zadnje strane.

U zavisnosti od toga koju vrstu enterijera kupci izaberu, 2017 Renault Zoe poseduje standardni R-Link2 informativno zabavni sistem, koji sarađuje zajedno sa ekranom na dodir od 7 inča, TomTom satelitskom navigacijom, Bluetooth opcijom kontrolom krstarenja sa limiterom brzine, kao i upravljanjem klima uređajem. Svi kupci koji se opredele za Dynamique verziju sa svim ovim pogodnostima, dodaju paketu aluminijumske felne od 16 inča, karticu za paljenje koja ne mora da se upotrebljava rukama, automatske farove i stakla, volan umotan kožom, mogućnost podešavanja različitih nivoa šalthebla i još po nešto.

2017 Renault Zoe može biti stečen na dva načina, bilo lizingom na mesečnoj bazi, što znači da će automobil startovati sa 13.995 funti, a cena će rasti u skladu sa opremom, ili direktnom kupovinom koja stoji od 18. 995 u zoni ulaznog nivoa modela, pa sve do 26.245 funti za vrhunske modele iz linije.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group