Počinje prodaja 2018. Honda Odyssey modela

Više slika

Više slika

Potpuno nova peta generacija modela Honda Odyssey stiže na američko tržište i posedovaće startnu cenu od 30.890 dolara, koja uključuje 900 $ namenjenih troškovima transporta.

Novi model ima veliki zadatak ispred sebe jer njegov prethodnik ostaje najbolje prodavani kompni u Americi prethodnih sedam godina.

Napajan novim VTEC V6 motorom kompanije Honda, novi Odyssey će biti uparen sa jednom od dve nove transmisije, devetostepenim automatikom koji je ponuđen u LX, EX, EX-L i EX-L Navi Res nivoima i desetostepenim automatikom u Touring i Elite modelima.

Snaga modela je matirana na 280 ks i 355 Nm obrtnog momenta, što je za 30 ks i 23 Nm obrtnog momenta više od prethodne serije. Novi Odissey model biće daleko efikasniji, a imaće manju potrošnju goriva takođe. Putnička kabina sadrži novi Magic Slide drugi red sedišta kompanije Honda koji nudi mnogo fleksibilniji i lakši pristup trećem redu sedišta dozvoljavajući klupi da bude postavljena u pet pozicija, dok na jedan ili čak dva reda mogu biti postavljena dečija sedišta.

Nove konektivne karakteristike uključuju Honda CabinWatch aplikaciju koja omogućuje vozaču i putnicima na prednjoj strani pogled na dva reda pozadi putem monitora informativno zabavnog sistema od osam inča i upotrebom infracrvene kamere montirane na plafon. Modeli opremljeni informativno zabavnim sistemom na srednjim i zadnjim klupama takođe omogućuju vozačima da razgovaraju sa drugim i trećim redom putnika uz pomoć bežičnih slušalica koje na trećoj klupi poseduju džekove za konekciju.

EX i viši nivoi u opsegu dobijaju i Honda Sensing kolekciju vozačkih asistencija i različitih sistema kao standard u ponudi, a oni uključuju sistem kočenja u slučaju opasnosti, održavanja trake, praćenja saobraćaja i adaptivne kontrole krstarenja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group