Peugeot i Teniski savez Srbije potpisali sponzorski ugovor


U prostorijama press-centra SC Tašmajdan potpisan je ugovor o sponzorstvu između kompanije Euroimpex autogroup, ekskluzivnog uvoznika Peugeot proizvoda za Srbiju i Crnu Goru i Teniskog saveza Srbije.

U ime Teniskog saveza ugovor je potpisao predsednik Mirko Petrović, a ispred Peugeota, direktor Dragan Koprivica.

“Potpisivanje ugovora sa ovako renomiranim proizvođačem automobila koji u svojoj gami ima modele koji su nosioci titule “Automobil godine“ svakako će mnogo značiti našem savezu i svim selekcijama u ostvarivanju još boljih rezultata” , istakao je između ostalog Mirko Petrović.

Dragan Koprivica je istakao da će našim najboljim teniserima na raspolaganju biti i najnoviji model Peugeot Traveller, kao i svi drugi do sada javnosti dobro poznati modeli koji iz dana u dan osvajaju simpatije klijenata širom zemlje i beleže sve bolje rezultate u prodaji.

Imajući u vidu dosadašnju podršku koju Peugeot pruža teniskom sportu širom planete, potpisivanje ovog ugovora je logičan nastavak u realizaciji globalne strategije i snažna podrška najpopularnijem individualnom sportu u Srbiji. U naredne tri godine, Peugeot vozila će biti na raspolaganju članovima Dejvis i Fed kup timova. ali isto tako i članovima mlađih kategorija kojima je podrška najpotrebnija.

Francuski proizvođač automobila je već više od dvadeset godina zvanični prevoznik svih učesnika najprestižnijeg teniskog turnira “Roland Garos”, čime je i otpočela podrška Peugeota teniskom sportu.

U januaru 2014. godine najbolji igrač sveta - Novak Đoković, je postao ambasador Peugeot brenda, kada je proizvođač automobila po prvi put promenio svoju strategiju imajući u vidu da do tada nije bila praksa da se sa ovako zvučnim imenima iz sporta potpisuju ugovori, ali su Novakova planetarna popularnost I sve vrednosti koje on predstvalja bili više nego dovoljni da se odluče za ovakav potez.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group