Opake boje za opaki LaFerrari

Više slika

Više slika

Već viđeni u plavoj, beloj, srebrnoj, crvenoj, crnoj i žutoj, modeli LaFerrari italijanskog brenda deluju kao da su ispucali sve mogućnosti i čini se da smo već videli sve njih...

Ukoliko delite isto mišljenje, definitivno grešite zajedno sa nama. Brojne fotografije su se nedavno pojavile na internetu i stižu nam direktno iz Monaka, pokazujući LaFerrari kupe finiširan u specijalnoj boji nazvanoj Bronzo Opaco.

Tamošnji novinari izveštavaju da je ova boja razvijena posebno za automobil iz Tailor Made odeljenja kompanije Ferrari i nije kreirana nakon što je model izašao iz fabrike.

Mat bronzana boja nije ni nalik bilo kojoj drugoj na koju smo nailazili i svakako čini ovaj LaFerrari istaknutim gde god da se zadesi. Ton karoserije prate diskovi kočnica u istoj boji, smešteni iza sjajnih krakova crnih točkova.

Model je zapažen na nekoliko različitih lokacija u Monte Karlu, uključujući i jednu lokaciju na kojoj je stajao pored F12tdf automobila.

 

A post shared by Adrien (@wheelson.official) onMar 20, 2017 at 11:58am PDT

 

A post shared by Sebastien Cosse (@sebcosse) onMar 22, 2017 at 3:02am PDT

 

A post shared by Sebastien Cosse (@sebcosse) onMar 19, 2017 at 11:06am PDT

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group