Novi Peugeot kokpit

Pre nekoliko dana su procurele fotografije kako bi mogao da izgleda kokpit modela 3008 i futurističkog dizajna, a sada je Peugeot odlučio da otkrije o čemu se radi...

 

Sa novom tehnologijom i futurističkim izgledom, Peugeotov i-Cockpit je u potpunosti iskoristio mogućnosti digitalnog klastera i njegovih mogućnosti personalizacije, kao i 12,3 inča ekranom. 

Pored njega tu se nalazi još jedan ekran od 8 inča, na centru instrument panela, koji je deo infotainment sistema sa novom interaktivnom tehnologijom. Oba ekrana imaju opciju 3D navigacionog sistema, sa podacima u realnom vremenu sa Tom Tom Traffic sistema, kao i prepoznavanje glasa. Možete čitati i slati poruke i e-mailove, preko ovog sistema, povezan je na Apple Car Play, Android Auto, ili MirrorLink u zavisnosti od vaših potreba. 

Sveža tehnologija i opcije su na novoj centralnoj konzoli, koja je redizajnirana i koristi bolje materijale. Sedišta dolaze sa masažnom funkcijom, a Peugeot pominje i nove opcije klimatizacije. 

Prvo Peugeot vozilo koji bi trebalo da se pojavi sa drugom generacijom i-Cockpita je novi 3008, koji će debitovati na sajmu u Parizu 2016. godine, a početkom oktobra bi trebao da se pojavi u salonima.

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group