Novi Peugeot 3008

Više slika

Više slika

Najnoviji Peugeot 3008 dolazi da se suprotstavi modelu Nissan Qashqai i prodaja modela počinje ovog decembra.

Serija kombija kompanije Peugeot koja je pretvorena u kompaktne krosovere startuje sa cenom od 21.795 funti u Velikoj Britaniji, koliko je potrebno izdvojiti za standardni nivo opreme, koji uključuje i-Cockpit ovog brenda sa digitalnom instrument tablom od 12,3 inča, osmoinčnim kapacitivnim monitorom osetljivim na dodir, električnim parking kočnicama, MirrorLink sistemom, Apple CarPlay, DAB radio uređajem i bluetooth konekcijom.

Ulazni nivo serije takođe poseduje i automatsko dual-zone kontrolisanje klime, zadnju kameru, zadnje parking senzore, zatamnjene prozore na zadnjem delu i aluminijumske točkove od 17 inča, između ostalog. Ova oprema dodaje standard sigurnosnim i bezbednosnim karaktreristikama koje uključuju asistenciju pri kočenju u hitnim slučajevima, automatski sistem kočenja u opasnim situacijama, upozorenje na promenu trake i upozorenje na razdaljinu između vozila.

Allure model istog vozila startuje sa cenom od 23.595 funti i u paket dodaje alu felne od 18 inča, obilje eksterijernih dodataka, plavo ambijentalno osvetljenje, mistral piedimonte efekat kože i tkana sedišta, 3D konektovanu navigaciju, TomTom Live ažuriranje - trogodišnju pretplatu i prepoznavanje glasa.

Sledeći model u liniji predstavlja GT Line varijantu, koja može biti kupljena za 25.000 funti i od opreme dodaje farove sa automatskim prilagođavanjem i LED tehnologijom, pojačanu verziju i-Cockpit sistema, panel za punjenje mobilnih telefona, kontrastne šavove, posebne patosnice, Tramontane crno nebo i Mistral Imila efekat kože i presvlaku sedišta sa Aikinite detaljima duplih šavova. Kao dodatak GT model poseduje nekoliko eksterijernih poboljšanja za razliku od prethodnih modela i tu su štraftasti GT amblemi, posebna mreža hladnjaka, daleko više sportski dizajn prednjeg branika, dupla izduvna grana i drugačiji obrasci felni od 18 inča.

Peugeot 3008 GT zaključuje opseg i njegova startna cena iznosi 32.995 funti. Ovaj model u ponudu dodaje točkove od 19 inča, mogućnost produžetka rubova točkova, GT logoe, panoramski, pokretni stakleni krov, Nappa kožu, na osam načina podesivo električno vozačevo sedište sa masažerima i memorijskim funkcijama, ulazak u automobil bez upotrebe ključa i start dugme, pametno automatsko otvaranje gepeka i adaptivnu kontrolu krstarenja sa zaustavnom funkcijom.

U zavisnosti od izabranog opsega, francuski krosover može biti opremljen motorom od 128 ks, benzincem sa 163 ks, dostupan sa šestostepenim manualnim ili automatskim menjačem, kao i četiri dizel jedinice čije snage variraju između 99, 118, 148 i 177 konja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group